logo
haz

Webáruház bérlés egyszerűen

menuelvalaszto
menunyil
Főoldal
menuelvalaszto
menunyil
Arculatok
menuelvalaszto
menunyil
Webshop csomagok
menuelvalaszto
menunyil
Megrendelés
menuelvalaszto
menunyil
Referenciák
menuelvalaszto
menunyil
Kapcsolat
menuelvalaszto
listanyil
listanyil
listanyil
listanyil
listanyil
listanyil
pipa

Arculatok

#23602


#6542


#8805


#7644


#7838


#4090


#4093


#2031


#4371


Mégtöbb arculat

Üzlethelység helyett, vagy mellett webáruház

A webáruházak számának és forgalmának dinamikus növekedését számos egyszerű és ésszerű ok támasztja alá. Általánosságban elmondható, hogy amennyiben vállalkozása olyan termékekkel kereskedik, melyek az interneten könnyedén értékesíthetők (személyes megbeszéléseket, egyeztetéseket nem igényelnek, nem szükségesek bonyolult szerződések, az időben történő kiszállítás sem probléma, stb.), akkor nagyon nagy valószínűséggel érdemes webáruházat nyitnia. Még az is meglehet, hogy jobban jár, ha egy bolthelység berendezése és üzemeltetése helyett kizárólag az on-line forgalomra bízza üzletét!

Az üzlethelyiség fenntartása, üzemeltetése, bérleti díja, a szükséges engedélyek beszerzése, az alkalmazottak bérköltsége, a raktározás és takarítás díja, figyelemfelkeltő kirakat és cégtábla kihelyezése, illetve karbantartása, mind olyan terhek, melyek nagy része kiváltható csupán azzal, hogy üzlethelyiség helyett webáruházat nyit! A webáruház bérlés költségei jóval alacsonyabbak mint egy üzlethelységé!

Ha Ön már most is egy gyümölcsöző üzlet tulajdonosa, gyakorlatilag minden feltétellel rendelkezik ami a saját webáruházának megnyitásához szükséges! Vágjon bele webáruházának beindításába velünk még ma!

Amennyiben webshopot nyit, csupán az alábbi költségekkel kell számolnia:

  • A webáruház ára, vagy bérleti díja;
  • A kezdeti adatfeltöltés díja (amennyiben Ön végzi a termékadatok feltöltését, akkor az Ön idejének díja).
  • A webáruház fenntartásának díja - gondolva itt a domain név fenntartás és a webtárhely bérlés díjára. Általában a bérelt webáruházak esetén ezen díjak a bérleti díjban benne foglaltatnak.
  • A webshop népszerűsítésének díja - gondolva itt a különböző hirdetések díjaira, a keresőoptimalizációs díjra, egyéb marketingtevékenységek költségeire, időszükségletére, illetve ezek kombinációira.
  • Tovább